Saturday, March 26, 2011

*perfect two* :)

video
           
haiyak! 1st time sy terserempak dgn video ni, sy teros jatuh chenta. n secara otomatik muka pakcik tukang kebun yg perasan stylo tu muncul secara lajunya dalam otak. :) ingatkan nak post je kat fesbuk n dedicate video ni sempena sambutan 16 Mac kali ke-3 ari tu, tapi tetiba beliau deactivate fb la pulak. buzy sgt la kononnya tu. dah tiap2 hari dok tanam pokok bunga kot kan. wekk! oleh itu, terpaksa la jugak menyemak video yg gilang-gemilang ni kat sini. tapi, memang sebenarnya niat nak sumbat video ni kat sini sejak dari dulu g pn. heee.

     hmm. dah x tau pe nak cakap. sbb suma benda yg nak cakap dah pn ada kat video ni. hah tapi nak cakap la jugak, ucapan ringkas la kononnya ni. walopn dah 3 taun, sy masih lagik x jumpa sebab sy syiok kt awk. nak kata ada banyak nilai2 murni, x pn. banyak nilai2 negatif je. huh. dah la selalu perasan hot, selalu wt sy tacing tapi x reti2 nak pujuk, selalu maen game, selalu tido, emm selalu pe g ntah. dah banyak sangat yg awk selalu wat. walopn begitu, ada 1 benda yg sy pasti. 

  'u complete me' 

n walopn macam2 dah jadi n maybe ada banyak lagi benda yg akan terjadi, sila ingat baik2 ayat keramat ni. kalo perlu, tulis je benda ni besar2 kat atas manila kad n tampal kat dinding bilik. yg penting, sila jgn lupa ok.

 'no matter what, we're all we need' 



No comments: