Tuesday, November 22, 2011

*bukan cemburu buta*

hai semula.


best x rasanya bila bf kita x bagi kita kawan langsung dgn lelaki laen? even nak lepak2 makan biskut kering cicah milo sekali pn x boleh. of kos lah x best kan. hmm lagi satu, best x kalo bf kita xda perasaan langsung bila kita kuar dgn lelaki laen? eh best ke? hm x best jugak tau x. nampak macam x kesah langsung je kan. so bila x kesah, maknanya x sayang. bila x sayang, maknanya x cinta. n bila x cinta, maknanya x rindu. ok sudah. 


so jeles itu penting ok. penting untuk kenal pasti sama ada kita sayang dia atau x. dah kalo jeles tu, maknanya sayang la. tapi sayang x bermakna perlu mengongkong tau wahai sayang-sayang sekalian. ye, kita memang xda hak pn lagi nak melarang dia buat tu, buat ni. tapi, be aware lah. xkan sampai dia nak kuar candle light dinner plus nak tengok wayang midnight berdua-duaan pn still nak pejam mata lagi. kemonlah, jangan jadi bendul sangat ok. 


cemburu. jangan pulak dilanda penyakit cemburu buta. baru tengok pakwe sembang semenet dengan perempuan lain, dah mula nak meroyan. padahal beliau sembang dengan makcik jual pisang goreng kat tepi jalan tu je pn. kalo dah selalu sangat cemburu buta tu, lempang je laju-laju okeh. err tapi macam selalu je berlaku cemburu buta tu kan. well, cemburu tandanya sayang. sayang tandanya cinta. cinta tandanya layan lagu spring tiap2 malam sebelom tido. ala yang lagu 'pesanan untuk kekasih' tu. lalala ~ 


eh dear, suka tau x bila awak cakap yang awak jeles. 
kihkih. :)


last but not least, tahniah Malaysia! 
bangga sampai hidong kembang kempis. 


tengah blushing ni tau tak.




No comments: